Unikátní Parkety a Dřevěné podlahy tradiční české produkce / Princ parket / Zprávy / Podlahy v pasivním domě

Zprávy

Podlahy v pasivním domě

15.03.2014

Záběry z dokončeného interiéru v rodinném domě ve Vídni. Kartáčované dřevěné podlahy instalované na nízkoteplotním podlahovém vytápění pasivního domu....

Rodinný dům je moderní zdravá dřevostavba postavená z prefabrikovaných masivních panelů. Stavba využívá tepelného čerpadla a solárních panelů pro ohřev vody i pro podlahového vytápění. Vzduchotechnika s rekuperací tepla, perfetní izolace, kvalitní dřevěná okna s trojskly a dřevěné podlahy Princ parket vytváří stavbu vysokého standardu.

Patricie-Taftova

Stavbu navrhla česká architektka Ing.Arch Patrície Taftová, působící v sousedním Rakousku. Patrície Taftová je představitelem budování moderních dřevěných nízkoenergetických staveb vysoké kvality. Pro vybudování moderní atypické vily ve vídni, zvolila České dřevěné podlahy Princ parket, jež jsou srdeční záležitostí. Součástí realizace byla výroba a montáž schodů, které byly tvořeny dřevěnými stupni v designu podlahy, nosnou železnou konstrukcí a nekonečným vlnitým zábradlím. Použití vysoce kvalitních výrobků a bezchybně provedená realizace dala vzniknout krásnému a zdravému domovu.

DSC_7883_web
DSC_7857_web
DSC_7884_web
DSC_7852_web
DSC_7875_web
DSC_7828_web
DSC_7850_web
DSC_7872_web

...... zobrazit informace dřevěné parkety Dub Opus W24