Unikátní Parkety a Dřevěné podlahy tradiční české produkce / Princ parket / Zprávy / Decapé podlahy

Zprávy

Decapé podlahy

26.08.2013

 Decapé přináší umělecký prvek do světa podlahovin. Touto technologií dosahujeme originálního a atraktivního povrchu na všech dostupných dřevinách parket. Decapé umožní působivé zdůraznění kresby dřeva, nebo jeho povrchové úpravy – barevný olej totiž zůstane pouze v hlubší kresbě povrchu a kontrastuje s okolním nebarveným dřevem parkety.

Decapé se tedy projeví vždy jinak, v závislosti na povrchové úpravě dřeva a odhaluje mnoho tváří dřevěné podlahy. Ve své základní podobě Decapé zvýrazní především nádhernou kresbu dřeva a umění přírody. Decapé na katrovaném povrchu působí velmi moderně až technicky a na ručně hoblované podlaze vytváří velmi originální kresbu podélných pruhů. Která z těchto variant by slušela Vašemu interiéru?

Decapé nabízíme na parketách z dubu i jasanu, a jsou dostupné ve dvou konstrukcích – dvouvrstvé parkety Listoncino s rozměry 90 x 1090mm a třívrstvé parkety ve velikostech od malého prkna 120 x 1090 mm, až po působivou velikost 300 x 2200 mm.

w14

 w14 - mimořádně atraktivní a oblíbený design - černé Decapé na termicky upraveném jasanu (jasan Divus)

w122

w122 – Decapé Walnut na přírodním jasanu

w79

 w79 - tmavá, exkluzivní a lehce extravagantní je podlaha z termicky upraveného jasanu s úpravou decapé Alpine, které kryje vrstva černého oleje

w_18

w18 – velmi moderní a originální design s exotickým vzhledem - černé Decapé na ručně hoblovaném kouřovém dubu

w109

w109 – Decapé Grey na katrovaném povrchu přírodního dubu

Tyto podlahy, včetně desítek dalších můžete obdivovat v naší vzorkové prodejně v Telnici u Brna. Těšíme se na Vaši návštěvu!