Unikátní Parkety a Dřevěné podlahy tradiční české produkce / Princ parket / Zprávy / Šedé tóny dřevěných podlah

Zprávy

Podlahy šedých tónů

20.07.2014

Šedé tóny jsou v moderním interiéru stále více oblíbené a není tedy divu, že tuto barvu oblékly i dřevěné podlahy. Nejedná se přitom o jednotně šedé barvy, ale pestrou škálu odstínů, která vzniká snoubením barvy dřeva s pigmentovými oleji, většinou bílé barvy. Díky zakázkové výrobě umíme poskytnout zákazníkům velmi široké možnosti výběru parket, a zvolit si odstín i povrch dle přání. Vaše podlaha tak může být ryzím originálem. Podlaha v šedých tónech je vysoce elegantní, poskytuje luxusní dojem a zároveň je decentní a praktická. Snadno se kombinuje s ostatními prvky interiéru a většina drobných smítek a nečistot na šedém povrchu zanikne.

Podlahy jsou dostupné ve dvou konstrukcích – dvouvrstvé parkety Listoncino s rozměry 90 x 1090mm (díky nižšímu tepelnému odporu je tato konstrukce ideální pro podlahové vytápění) a třívrstvé parkety ve velikostech od malého prkna 120 x 1090 mm, až po obří formát 300 x 2200 mm.

Představujeme Vám nejoblíbenější šedé tóny podlah naší produkce:

w13 – mimořádně elegantní design. Kartáčovaný kouřový dub s jemně bílým olejem Milky.

w24 – kartáčovaný kouřový dub s olejem Alpine. Povrch podlahy je díky vydatnějšímu pigmentu oleje příjemně sjednocen, přesto nechává dřevo projevit svoji krásu kresbou a strukturou.

w53 – výrazná a atraktivní podlaha – termicky upravený jasan s olejem Alpine fascinuje výraznou a harmonickou kresbou dřeva.

w111 – velmi oblíbená podlaha s prokreslenou bílou kresbou – kouřový dub s úpravou decapé a olejem Milky.

w74 - kouřový kartáčovaný dub s olejem Milky, který je v tomto případě silně vytřený, dodává podlaze jen decentní šedou patinu

w55 – katrovaný dub opus (přírodní) s olejem Alpine, ručně sražené hrany umocňují dojem poctivé prkenné podlahy

w77 - dokonale projevená elegance dřeva - hladký přírodní dub s olejem Milky a příjemně sjednocenými tóny

w117 - přírodní dub, broušený kartáč a bílý olej Alpine se snoubí v tomto čistém decentním povrchu podlahy

 

Tyto podlahy, včetně desítek dalších můžete obdivovat v naší vzorkové prodejně v Telnici u Brna.
Těšíme se na Vaši návštěvu!